Om ICO Management & Touring

Hos ICO Management & Touring laver vi mange forskellige arrangementer og i løbet af et år bliver det til mere end 200 shows. Vi er specialister i underholdning, og har i mange år lavet turnéer for nogle af landets største komikere og entertainere. Men vi er også meget andet end det. Vi er opsøgende og initiativrige, når det kommer til at prøve nye og anderledes formater af, og vi laver foredrag med alt fra helt unge mennesker med noget på hjerte til den garvede ekspert med interessant viden.

ICO Management & Touring er en del af ICO-koncernen. ICO Concerts er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, der hvert år afvikler et stort antal koncerter i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. ICO Concerts har arrangeret koncerter med b.l.a. Justin Bieber, Beyoncé, Prince, Rammstein, Bruno Mars, Lana Del Rey, Dolly Parton, Michael Bublé og Andrea Bocelli. Firmaet er grundlagt af den anerkendte Arne Worsøe, der begyndte som koncertarrangør i 1970’erne og ICO blev hans livsværk.

Vi er således et hus med ekspertviden inden for underholdning og med specialister i afvikling og promotion. Du kan således også kontakte os, hvis du har en idé til et arrangement, men mangler en professionel arrangør, der kan stable stort som småt på benene.