Turnéer

 
LouLiving – LouLive (2018)
Louise Bjerre a.k.a. LouLiving er en af Danmarks største influenter på YouTube med kanalerne LouLiving og LouTuben. Her følger over 150.000 abonnenter hendes liv. Nu tager den 19-årige pige fra Køge hul på sit helt eget liveshow, som kan opleves i marts og april 2018 i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Showet kommer til at udspille sig i Lous velkendte univers og det er publikum der er med til at bestemme, hvilke drejninger showet skal tage undervejs – det vil altså sige, at hvert eneste show bliver unikt. Tilkøb af Meet’n’Greet er muligt til alle shows.

Læs mere her

 


Ruben Søltoft – Ting Fra Min Mund (2018)
I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow – den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015. Om det nye show siger Ruben selv: “Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!” Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

Læs mere her

 


Anders Hemmingsens Guide til nettet – med Thomas Skov som rejseleder (2018)
Hver dag følger en halv million danskere med, når Instagramstjernen Anders Hemmingsen poster billeder. Billeder, der portrætterer os danskere – når vi er bedst, værst, mest pinlige og allersjovest. Nu har du mulighed for at opleve Hemmingsen 9. maj på Bremen Teater, når den ukronede konge af sociale medier vil guide dig igennem SoMe-livet med sit første billede-liveshow nogensinde.Du kan godt begynde at glæde dig til et ganske anderledes og underholdende show, hvor Anders Hemmingsen tag(g)er dig med på en billedrejse med særligt udvalgt og unikt indhold, ført an af Thomas Skov, der vil guide dig gennem det moderne medieunivers. Det kan kun opleves LIVE! 

Læs mere her


Simon Talbot – Make Denmark Great Again (2018)
Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ‘Make Denmark Great Again’. Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow.

Læs mere her


Gigis – Live på Bremen
Du kender Hassan, Ali, Ahmed, Musti og de andre shebabs. Du kender helt sikkert også pizzamanden og Gertrud. De animerede sketches med indvandrerdrengene, som vi alle sammen holder så meget af, er for længst blevet virale hits. Men Gigis vil meget mere end at køre 5A i GTA og 20. januar vækkes animationen til live når Gigis går LIVE på Bremen.

Læs mere her

 Daniel Lill – Glad i låget (2018)
Tre år er der gået siden Daniel Lill tog ud med sit første one-man show Livslimbo til udsolgte sale. Den talentprisnominerede komiker har med sit charmerende smil indtaget de danske scener i snart 10 år, og nu er det tid igen. Hans andet one-man show GLAD I LÅGET er et show med 100% fokus på at have det sjovt, og med Lills glade gemyt, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe joke-gen er du sikret en aften med komik i højeste klasse.

Læs mere her

 


Mazen – Sådan Sender I Mig Hjem (2017)

Sådan sender I mig hjem – er en rejse ind i et humoristisk og poetisk univers som tager udgangspunkt i kunstneren Mazens livshistorie.
Mazen har fundet en unik måde at italesætte de emner og problemer, som politikerne debatterer og befolkningen tænker på. Han er skarp og humoristisk i sine betragtninger og dét har danskerne fået øjnene op for: På Facebook alene har Mazen mere end 33.000 følgere, hans videoer har over 30.000 delinger og er set imponerende fem millioner gange.

Læs mere her

 


Sofie Hagen – Dead Baby Frog (2018)
Sofie’s back and this time she’s angry. Well, she’s talking about anger since she has been left incapable of feeling, well, most things, thanks to her psychopathic grandfather. It’s time to talk about his funeral, even though he’s not dead yet… Is that right? Sofie turns to the parable of boiling frog for answers. This time the award-winning comedian will be touring Esbjerg, Copenhagen, Odense, Aarhus and Aalborg with her new show ‘Dead Baby Frog’.

Læs mere her

 


Geo & Thomas Skov – HVA’ SÅ NU? (2018)
Hvad får man, når man krydser Geo med Thomas Skov? Et grænseoverskridende, vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedyshow. Og netop sådan et show tager komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov på Danmarksturné med i foråret 2018. Psykolog Thomas Skov tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling i det nye og ekstremt underholdende comedy-show HVA’ SÅ NU? Mød Geo – der reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb – og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

Læs mere her

 


Rasmus Bjerg – Solo #2: Vel-Bjerg’et (2017)
I dette show samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap i det sidste: Som drengen der voksede op i Vester Nebel. Nu skal vi høre, hvordan det gik, efter at han forlod den jyske flække. Han blev blandt andet skuespiller, overvægtig og folkekær – han blev Rasmus Bjerg. I solo #2 stiller Bjerg sig selv spørgsmålet: er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? Og hans svar er: gu’ ka’ man ej!

Læs mere her

 


Adam og Noah – Klogskab Tour (2017)
Der er dømt ekstra klogskab til danskerne, når Adam & Noah i 2017 tager ud på en ny landsdækkende turné, som følger op på sidste års udsolgte “Sker Der Dansker”-tour.

Læs mere her

 

 

Tidligere afholdte turnéer

Her kan du se et udpluk af vores tidligere turnéer:

 


FEM – ZULU Comedy Festival On Tour (2017)
Ikke bare én men hele fem af Danmarks bedste komikere tager på tour landet over med stand-up konceptet FEM – ZULU Comedy Festival On Tour. Konceptet er enkelt: FEM fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin. Publikum kan se frem til et show, hvor de alle FEM kommer rundt i alle hjørner af genren med skarpe og ikke mindst humoristiske betragtninger.

 

 


Mick Øgendahls FEST (2016-2017)
Til efteråret 2016 drager en af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende danmarksturné med sit nye one-man show, “Mick Øgendahl’s FEST”. Fire år er der gået siden Mick Øgendahl sidst var rundt på de danske scener. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show og på at spille hovedrollen i den populære tv-serie, “Tomgang”.

 

 

 


KRISTINE SLOTH – Både og og hverken enten eller (2017)
Hvordan er det at være 18 år, kendt og leve et liv, der er en hel del anderledes end de fleste andre 18-årige? Titlen “Både og, og hverken enten eller” vil for de fleste nok lyde super forvirrende, men jeg synes, det er den perfekte titel på foredraget. Jeg er nemlig næsten voksen – eller både og hverken enten eller…

 

 

 


SOFIE HAGEN: Shimmer Shatter (2017)
The award-winning comedian Sofie Hagen is presenting her new tour, “Shimmer Shatter”. Sofie sold out Bremen Theatre in Copenhagen twice in 2015 with her multi-award-winning show ‘Bubblewrap’ and now she is going on her first tour of Denmark.
If you have ever felt like an outsider, a weirdo, an oddball or if you hate parties and people, you will like this show. Sofie talks about sadness, daddy issues, being an introvert and heartbreak. Oh, and marrying a piece of wood. Obviously.

 

 


SIMON TALBOT: Work In Progress Tour (2016)
Efter en succesfuld Danmarks-turné vil Simon Talbot i 2017 prøve kræfter med USA. I efteråret tager han derfor på testturné i udvalgte danske byer, hvor han både optræder på dansk og engelsk. Han blev nomineret til prisen som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2017 – der er ingen tvivl om, at Simon Talbot er blandt Danmarks dygtigste komikere. Nu præsenterer han sammen med special guest en “Work in Progress Tour”, en slags testturné, hvor nyt materiale afprøves i en uhøjtidelig stemning, men dog med skarpe vinkler.

 

 


RASMUS BJERG: Endelig Alene (2016)
Showet verden har ventet på!
Nu får du endelig Rasmus Bjerg helt alene. Velkommen til en uforglemmelig aften, der byder på en erindringsrejse tilbage til barndommen i Vester Nebel, tilbage til dagene på bønnespirefabrikken, til pigen fra Persillevej, til længslen efter en krokodille på poloshirten. Og på besøg hos døden i møllen. Et soloshow uden omsvøb. Uden masker. Helt afklædt, men med tøj på.

 


SIMON TALBOT: Mr. Copenhagen (2016)
– Er du blevet fin på den? Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg (i jyske Granslev!) tog junior i at læse i en bog. Og dét fik straks Talbot – der ellers så sig selv som ærkejysk – til at tænke dybere. ”Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser”, forklarer Simon selv, og derfor ser han indad i sit one man-show, “Mr. Copenhagen”.

 

 


ADAM & NOAH: HVA’ SKER DER DANSKER? (2016)
Ghettoens svar på Gøg & Gokke, Adam & Noah, tager deres skæve humor fra skærmen til scenen, når de i det nye år bringer deres comedy show til Bremen. Hvordan er vi danskere set med en indvandrers øjne? Det forsøger de to unge københavnske fyre, Adam og Noah, at beskrive, når de tager danskerne under lup i små satiriske videoklip på nettet. Emner som danske bryllupper, danske udtryk, ordsprog, folkeskolelærere og Folketingsvalget er blevet kommenteret af den satiriske duo.

 

 


JAN HELLESØE: Manipulation (2015-2016)
Jan Hellesøe er kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Nu indtager han flere byer til efteråret med sit nye eksperimenterede show i hele Danmark LIVE, og underholder med sine hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter.

 

 


JACOB TINGLEFF: Ulige Uger (2015)
Tre år efter komikerens seneste one-man show Guide til parforhold kommer efterfølgeren Ulige uger, som udspringer af erfaringer fra komikerens egen skilsmisse.
Showet er en del af Jacob Tingleffs Danmarksturné og en hylende morsomme beretning om, hvad der sker indeni, når statsforvaltningen os skiller. Om at købe hus på toppen af boligmarkedet for derefter at blive skilt på bunden. Om at skifte villa og Volvo ud med en 2-værelses med et dertilhørende mentalt flyttelæs. Om desperat at lede efter en passende lappeløsning på børnenes frarøvede historier om den lykkelige tilværelse – for så derefter at opdage, at alle muligheder ligger åbne.